Türkiye’nin en önemli yemek yazarlarından Sahrap Soysal, Blue Lake İstanbul’da gerçekleşen etkinlikte Anadolu Lezzetleri’nin sırlarını projenin özel davetlileri ile paylaştı.Emlak Pencerem / emlak haberleri merkezi - 19 Şubat 2018 - İstanbulHem deniz hem göl manzarasıyla ayrıcalıklı ve seçkin bir yaşam imkanı sunan Blue Lake İstanbul, ünlü aşçı Sahrap Soysal’ı Satış Ofisi’nde konuk etti. Sahrap Soysal, ‘Aşka Giden Yol Mideden Geçer’ konseptiyle düzenlenen buluşmada, unutulmaya yüz tutan Anadolu halk mutfağının en güzel lezzetleri hakkında davetlileri bilgilendirdi.Soysal, Blue Lake satış ofisinde misafirlere Hibeşli Kuru Fasülye Piyazı, Başbaşı Bulgurlu Ispanak Salatası ve Hayırlı Olsun Helvası hazırladı.Dünyada hiçbir ülkede yemeklerin hikayesi olmadığını vurgulayan Sahrap Soysal, “yâri yardan ayırmayan, sakal tutan çorbası, analı kızlı” gibi lezzetleri örnek göstererek Anadolu’nun bu açıdan çok zengin olduğunu belirtti. Anadolu yemeklerinin hikayesini anlatan Soysal daha sonra misafirlere mutfak tüyoları verdi.Yoğun ilgili gören davetin ardından misafirler Blue Lake’in örnek dairesine geçerek satış ekibinden projeyle ilgili ayrıntılı bilgi aldı. Etkinlik, Sahrap Soysal’ın ‘Bir Yemek Masalı’ kitabını, konuklar için imzalamasıyla sona erdi.
Emlak Haberleri
Yayınlanma: 19 Şubat 2018 - 10:10
'Anadolu Lezzetleri'nin sırları Blue Lake İstanbul'da
Sahrap Soysal, Blue Lake İstanbul’da gerçekleşen etkinlikte Anadolu Lezzetleri’nin sırlarını davetlilerle paylaştı.
Emlak Haberleri
19 Şubat 2018 - 10:10
EDİTÖR

EmlakPencerem.com kurucu ortağı, ekonomi, gayrimenkul ve kripto varlıklar ile Blockchain teknolojileri konusunda deneyim sahibi. 2008 yılından bu...
İlginizi Çekebilir